KAPLJICE SOLANACEAE

Kapljice Solanaceae so inovativna raztopina, ki vsebuje edinstveno mešanico različnih rastlinskih ekstraktov, ki so že stoletja znana, da izboljšajo zdravje. In vitro rezultati so pokazali, da mešanica sproži odmiranje določenih vrst rakastih celic. O dobrih rezultatih pričajo kronično bolni, najstniki in bolniki s kožnimi boleznimi.

Kapljice Solanaceae prihajajo z ekološke zeliščne kmetije, kjer rastline pridelujejo na naraven način. Kmetija se nahaja na manjšem hribu Konjšica blizu Litije, ki je od glavne mesta oddaljeno vzhodno 38 km. Vsi njihovi proizvodi imajo eko in bio certifikate.

Prodajna mesta …

Pričevanja …

MAGELANUX – VIRTUALNI RAČUNALNIŠKI MODEL, KI POSNEMA ŽIVI ORGANIZEM

Magelanux je virtualni računalniški sistem, ki posnema biokemijske procese v kateremkoli živem organizmu (od živali do človeka). Zasnovan je, da oceni substanco kot potencialno novo zdravilo in najbolj verjetne stranske učinke skupaj z njihovo stopnjo resnosti. Vse, kar potrebujemo, so podatki iz in vitro raziskav (koncentracija preučevane substance, čas inkubacije, stopnja preživetja celic, izbrana celična linija). Končno ta model omogoča prihranek več bilijonov evrov, 25 let raziskav za razvoj zdravila in ohrani življenja živali. Podatki so na razpolago takoj. Magelanux ima en patent in je prejel mnoge slovenske in mednarodne nagrade za inovacijo.